FőzzSüssÉlvezd

FőzzSüssÉlvezd

KézMelegítőPárnácskák

2015. szeptember 22. - Németh Anita

Ha már változás... ősz van. Bár még nem szakad az eső, nincs köd, nyálkás idő és társai, a reggelek már igencsak csípősek.

Én kifejezetten fázós vagyok, a kezem és a lábam a legrosszabb. Ja és a nyakam.. Mivel kesztyűt ebben a napsütéses időben még nem hordhatunk, mert idiótának néznek, így kell egy B terv. Ezért elhoztam nektek egy extra könnyen elkészíthető kéz melegítő párnácskát.

Amire szükségetek lesz:

- bármilyen anyag (amiből kivágod a formát)

- olló

- filc

- tű, cérna

- rizs

 

img_0001.jpg

 

Szépen elkezditek összevarrni az anyag szélén a kettőt, mehettek nyugodtan kicsit beljebb, mert ha foszlós anyagot választottatok (mint én), akkor könnyen szét jöhet a varrásnál, és stoppolgathattok... 

Amikor már az utolsó sornál jártok, mehet bele a rizs, kb. annyit hogy kellemesen pufók legyen, de ne feszüljön. Összevarrjátok, és kész is van. 

Indulás előtt a mikróba vele, 15-30 másodpercig, és már indulhattok is. :) 

Ajándéknak is tökéletes, fázós kezű családtagotoknak, barátotoknak! 

 

 

img_0002_1.jpg

img_0003.jpg

img_0006_1.jpg

img_0005.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f-s-e.blog.hu/api/trackback/id/tr487808492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása