FőzzSüssÉlvezd

FőzzSüssÉlvezd

FűszerKalauz

2015. augusztus 10. - Németh Anita

Elviselhetetlenül meleg van. Az van. A fenének sincs kedve ilyen dög melegben főzni, szóval a héten egy kis fűszer kalauz lesz, szép képekkel, leírásokkal, felhasználási területekkel. Minden napra 1 fűszer. 

Az első a.....

 

 

 

 

f620249fbadac0ae409d6cdca0fa1839-horz.jpg

 

 

Rozmaring

 

A rozmaring az árvacsalánfélék családjába tartozó Rosmarinus nemzetség növényfaja, fűszer és gyógynövény.

Felhasználása:

Mártások, pácok, vadhúsok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba és halételek fűszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://f-s-e.blog.hu/api/trackback/id/tr297695860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása